[NLNOG] Wij zoeken een nieuw bestuurslid voor Stichting NLNOG

Nathalie Trenaman nathalie at ripe.net
Tue May 11 11:51:30 CEST 2021


Hoi allemaal,

Wij zoeken een nieuw bestuurslid voor Stichting NLNOG

Wat doet het bestuur van Stichting NLNOG?
Om de leukste events voor netwerk engineers te kunnen organiseren, onderhoudt het bestuur van Stichting NLNOG contact met zo’n 20 sponsoren, beheren we de website, de mailserver, de IRC server en zorgen we ervoor dat projecten en tools voor Netwerk Engineers beschikbaar zijn (IRR Explorer, NLNOG BGP filter guide, de NLNOG Ring). 
We doen dit met een klein team van vrijwilligers. Het bestuur van NLNOG ontvangt voor haar werkzaamheden geen financiële vergoeding.

Wie zoeken we?
NLNOG is er voor netwerk engineers, door netwerk engineers. Daarom verwachten we dat je een enthousiaste (netwerk) engineer bent. Het liefst kan je ook de website, mailserver en IRC server onderhouden zodat je goed kunt samenwerken met de vrijwilligers die bijvoorbeeld het IRC kanaal modereren of de Ring servers onderhouden.

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal prima en je bent bereid om wanneer nodig, bijvoorbeeld in de voorbereiding van een event, tijd vrij te maken en mee te helpen waar nodig. In de aanloop van zo’n event kunnen de werkzaamheden voor NLNOG dan best een aantal uur per week kosten. Buiten de events om vergaderen we als bestuur eens in de 3 weken een uurtje. Dit gebeurt normaal gesproken op een doordeweekse middag. 

Volgend jaar bestaat NLNOG 20 jaar! Hier willen we natuurlijk iets extra’s voor doen en we hopen dat jij daar ook in mee wil denken. 

Wil je meehelpen om Stichting NLNOG ‘up’ te houden? Stuur je motivatie naar stichting at nlnog.net <mailto:stichting at nlnog.net>. We zien je reactie graag tegemoet!

Niels, Melchior, Thomas en Nathalie
NLNOG Bestuur

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mailman.nlnog.net/pipermail/nlnog/attachments/20210511/b62a67fd/attachment.html>


More information about the NLNOG mailing list