[Nlnog] Fijn stukje TV zojuist...

Teun Vink teun at teun.tv
Wed Dec 8 21:06:22 UTC 2010


-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1


On Dec 8, 2010, at 9:09 PM, Marco Hogewoning wrote:

> Tja, dat het stafbaar was waren ze zichzelf van bewust....gaat me meer om het feit datdie smurf van een vermeer even laat zien 'hoe eenvoudig het is' en daarbij dan ook nog even surfnet en bof door het slijk haalt
> 

Ik viel er middenin en heb het begin dus gemist, maar m'n mond viel ook wel open van die uitspraken. Ik vraag me af hoe dit bij 'aanzetten tot crimineel gedrag' komt, magoed, IANAL. Erg jammer dat voor non-techies toch keer op keer het beeld van de anarchistische kiddies geschetst wordt als er voorstanders van initatieven als Wikileaks aan het woord komen, terwijl er ook zat mensen zijn die wel op een begrijpelijke manier kunnen uitleggen waarom dit soort zaken belangrijk zijn. De oproep om twitter dan maar te ddosen omdat ze trending topics zouden manipuleren vond ik ook weinig chic en amper onderbouwd.

BoF heeft inmiddels via twitter gelukkig al duidelijk gemaakt dat zij niets met die DDoS-uitspraken te maken hebben (http://twitter.com/#!/bitsoffreedom/status/12597797798805504)


  -- Teun

-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG/MacGPG2 v2.0.16 (Darwin)

iEYEARECAAYFAkz/81IACgkQlHknDFoE9OJvVACgrJckEBLEth+ZKTbEVEdJ4RB4
nHwAnjzuWEPnmNG77H0IWGBUuXazuhMW
=NcB+
-----END PGP SIGNATURE-----More information about the NLNOG mailing list